Flying Angel Heart

6.14.2013

QENKA DJALE !

Nje djal puthte cdo dite nje vajz me zor..:
dhe vajza vendosi ti thoshte babait.!
Diten tjeter djali e mori vesh,se vajza do dilte me te jatin..
Dhe keshtu qe djali u vesh si nje grua shtatezen per mos ta njohur vajza.!!
Kalon vajza me babain e vet..kur djali fillon e bertet,,gjoja e zun dhimbjet e lindjes.!
Dhe Babai i thot vajzes:
-Shko moj bije ndihmoje se jan pun grash..dhe vajza shkon.kur djali e kap dhe e puth me zor..dhe vajza bertet:- O Babiii o babiiii... qenka Djale..?!
Babai:- hajt ti rroj,,moj Bije.?..Me jet te Gjat....

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment