Flying Angel Heart

6.03.2013

a esht ne vete ky? Hoxha i Prizrenit: “Të gjitha femrat shqiptare janë rrospia dhe ku**a, po ashtu dhe nënat e tyre!”

Hoxhallarët shqipfolës, sidomos ata nga Kosova e Maqedonia, janë llumi i shoqërisë shqiptare. Aktet kriminale të individëve janë vepra që dënohen nga shoqëria, por dhuna dhe poshtërimi ndaj femrës vjen pikërisht nga harbutët që flasin në emër të zotit, të cilët infektojnë gjysëm-budallenjtë (se të plotët s’kanë nevojë për hoxhë magarët) duke na e prezantuar Zotin si një xhelat që me sëpatën e tij këput vetëm koka njerëzisht të gjinisë femërore.

Femra ka të drejtë ta jetojë jetën e saj si të dojë, krejt e pavarur, ashtu siç ka të drejtë edhe mashkulli. Femra ka të drejtë të njohë, të dashurojë, të bashkëjetojë dhe të martohet nqs e shikon se ka ndeshur në njeriun e përshtatshëm, por në rast të kundërt gjithmonë të ndjehet e lirë të largohet dhe jo të mbetet viktimë e specieve të poshtra hoxhallare apo mentalitet anadollako-injoranto-shkuesi që është i pranishëm në çdo vend ku islami është shumicë. Ka ikur koha të martohesh me të panjohur, të bëhesh bashkëshorte e një burri që ta pëlqejnë meshkujt e shtëpisë dhe jo ti. Nqs ju pëlqen meshkujve islamike, le ta marrin për vete sepse e kanë edhe traditë dylberizmin. Në Europë të vetmit përfaqësues të kësaj bastardije xhunglo-rerore jemi ne shqiptarët dhe boshnjakët – kombet e skllavëruar nga ideologjia islamike.

Ai mashkull shqiptar që dhunon femrën dhe të drejtën e saj për të qenë njeri i lirë është hoxhë dhe hoxhë do të thotë të jesh kriminel e diktator, mjekër-shëmtuar, pantallona-këputur, shallvare-fole-insektesh, por edhe pa to.

Të gjithë hoxhë-magaret apo magaro-hoxhët flasin idiotësira, imponojnë jetën e fshatareve të Arabisë se para 16 shekujve, urrejnë çdo fabrikë që nuk prodhon urrejtje.

Shikojeni e dëgjojeni bastardin që fyen dhe predikon urrejtje për nënën, motrën dhe vajzën tuaj dhe pas videos do e kuptoni se cilit klasë i përkisni, njeriut normal, gjysëm-budallait apo budallait te plote!

per me shum ndiqni videon me poshte.  http://youtu.be/Nde8QKXTkyA

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment