Flying Angel Heart

6.11.2013

Dashuria e par 
Kur u dashuruam
ishim në shkoll,
kurr nuk kam menduar
që egziston ndarja jon.
Në takimin e par
me the duke qeshur,
kthehu se te dashuroj
të shof se si je veshur.
Për fat te keq
isha veshun zi
dhe atë fjal të vetme
ma shprehe dashurin.
Në takimin e fundit
më the me lot në sy,
më përqafo fort e dashur
se zdo të shof më ty

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment