Flying Angel Heart

6.02.2013

Ami, edhe tre muaj nga ndryshimi i madh

Tashmë që nuk shfaqet në ekran, duket se prezantuesja e njohur Amarda Toska (Ami) po i kushton shumë kujdes mbarëvajtjes së shtatzënisë, në prag të hyrjes në muajin e gjashtë.

Së bashku me bashkëshortin e saj Ermal Mamaqi, ata kanë bërë një foto në një nga lokalet e Tiranës, për t’ua prezantuar fansave në “Facebook”, të cilët kanë kuriozitet të shohin nëse Amin e ka transformuar shtatzënia apo jo. Edhe pse në këtë foto ajo qëndron e ulur dhe nuk na jep shumë mundësi të shohim më shumë nga barku apo linjat e saj, përsëri duket mjaft në formë, e deri tani pa shtim të dukshëm të kileve, siç ndodh rëndom gjatë shtatzënisë te femrat. Çifti Ami dhe Ermal pritet të bëhen prindër të një djali,  ndërkohë që nuk e kanë fshehur faktin që janë shumë të lumtur për mysafirin e vogël që presin në familje.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment