Flying Angel Heart

6.04.2013

Inaugurimi i anijes, për pak përfundon në tragjedi, sendet e forta thyejnë kamerën dhe… (video) June 4, 2013 Video

Ndërsa të gjithë ishin grumbulluar rreth anijes që do të inaugurohej një kameraman preferoi të marrë një planë më të bukur por… Papritur situata doli jashtë kontrolli pasi lëshimi i anijes, thuajse “dështoi” duke u përplasur në ujë dhe duke “gjuajtur” trarë, dërrasa e gjithë farë sende të forta! Kështu, drejt kameramanit i cili preferoj të marrë një planë special, u sulën një duzinë me dërrasa dhe sende të tjera të forta duke e plagosur lehtë por në fakt rrezikoi jetën me atë inaugurim të “çrregullt” anije!

per me teper ndiqni videon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qTODRucTVAM#at=36

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment