Flying Angel Heart

6.04.2013

ndarja

 


Nese sme do me
Eja dhe ma thuaj
Nje shpirt qe ka vuajtur
Prape do te vuaj.
Do lendosh nje zemer
Qe brenda te mban
Do vrasesh nje shpirt
Qe per ty po qan.
Do humbesh nje dashuri
Qe te deshi pafund
Do fusesh ne dhe, nje njeri
Qe jeten ta kushtoi ne maksimum
 
 
 
Lexo këtë mesazhë që del nga shpirti im
e në me do ruaje si kujtim
Grise nëse s’më do, bëje cop e therime,
po ta dish bashkë më të ke thyer zemrën time

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment