Flying Angel Heart

6.03.2013

Bashkëshorti hileqar, heq paratë nga banka që gruaja të mos merrte pjesën e saj pas divorcit

 

bankaNjë bashkëshort, në prag të divorcit, është përpjekur që të fshëhë një shumë të madhe lekësh në mënyrë që bashkëshortja e tij të merrte gjysmën sipas ligjit. Kështu mësohet se shtetasja M.N ka bërë kallëzim penal me shkrim në drejtorinë e policisë Tiranë duke pretenduar se ish burri i saj H.L 35 vjec nga Tepelena me të cilin është në proçes ndarje, i ka hequr kursimet me një vlerë prej 1 700 000 leke te reja nga një bankë e nivelit të dytë ku ishin depozituar dhe i ka kaluar ato në emër të motrës së tij shtetases E.L. Ky veprim është bërë  që kjo shume lekësh të mos deklarohej si pasuri familjare e akumuluar gjate martesës së këtyre dy shtetasve dhe për rrjedhojhë të mos ndahej.
Pas hetimeve, sektori kundër krimit ekonomik ka arritur të zbuloj transaksionin e kryer me qëllim fshehjen e të ardhurave dhe e ka akuzuar 34 vjecarin për veprën penale të “Mashtrimit”. shtetasja M.N ka deklaruar se me të ardhurat që ka aktualisht nuk arrinte dot të siguronte mbijetesën e dy fëmijëve të saj ndaj dhe e ka denoncuar.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment