Flying Angel Heart

6.04.2013

Burri që ha akrepa: Të bëjnë mirë për zemrën,

 

126121Të hash një akrep në ditë të bënë shumë mirë për zemrën.

Ky është sekreti i Ismail Jasim Mohamed nga fshati iraken i Samaerras.

Burri tregon se ai konsumon çdo ditë një akrep dhe kjo i shkakton një kënaqësi më vete./

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment