Flying Angel Heart

6.04.2013

Kim Kardashian bën Eko Live : “do të Bëhesh me Vajzë” i Komunikon Doktori

 

 

 

Kim Kardashian do të bëhet me vajzë, u konfirmua ditën e hënë.

Ndonëse prej mesit të muajit maj, zëra pranë familjes kishin thënë se familja e Kim do tëkim-0306lajm shtohej me një femër, ishte seria e fundit, e serialit “reality-show” “Keeping Up with Kardashians”, ajo që konfirmoi gjininë e foshnjes që pret 32-vjeçarja.

Në serinë e fundit të transmetuar në televizionet amerikane, doktori i familjes ekzaminon Kim nëpërmjet një ekoje dhe i jep asaj lajmin e gëzuar.

Nëna e ardhshme ishte shoqëruar në këtë vizitë edhe nga dy motrat dhe nëna e saj, të cilat pritën jashtë sallës.

Megjithatë, ra në sy fakti se Kanye West, babai i fëmijës, nuk ishte i pranishëm në këtë moment kaq të rëndësishëm, ndërsa lotët e emocionit të 32-vjeçares, i fshinë familjaret e saj.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment