Flying Angel Heart

6.07.2013

Athinë, drejtoreshës së burgut i vendosin bombë poshtë shtëpisë

 

bombePoshtë shtëpisë së drejtoreshës së burgut Koridallos në Athinë ka shpërthyer një bombë mëngjesin e sotëm.

Bomba ishte e lidhur poshtë automjetit të drejtoreshës së burgut, e cila është shkatërruar totalisht.

Shpërthimi ka sjellë dëme të mëdha në shtëpitë në zonë dhe në makinat e parkuara aty pranë.

Nga të dhënat e para rezulton se nga shpërthimi ka mbetur e plagosur lehtë një grua.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment