Flying Angel Heart

6.11.2013

Nxënësit nxjerrin mësuesen hot në internet

 


Katër nxënës 15 vjeçare ne një shkolle ne Rostov te Rusisë, janë bere protagoniste te një ngjarje te veçante.

 

Natalia Molokova

Ndërsa ishin duke u munduar për te gjetur një mënyre sa me te thjeshte për te kopjuar zgjidhjen e ushtrimeve qe mësuesi u kish dhënë ne provim, ata i janë drejtuar laptop-it personal te tij, ku mesa duket, përveç zgjidhjes, ata kane gjetur edhe gjera shume personale, mes te cilave edhe foto vetëm ne te brendshme te  një tjetër mësuese, e cila duket se ishte e dashura e mësuesit te tyre.
Natalia Molokova, mësuesja 34 vjeçare e historisë, por ne një shkolle tjeter,   shume shpejt përfundoi ne faqet e rrjeteve sociale te nxënësve te kësaj shkolle, duke e detyruar atë qe te marre rrugën pa kthim dhe te mos vije me për te dhënë mësimin e historisë ne shkollën e saj.
Mësohet se autoritet e policisë ndërkohë kane filluar investigimet për te gjetur mënyrën se si këto foto kishin rene ne duart e nxënësve te klasës.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment