Flying Angel Heart

6.02.2013

Nuk do e besoni se çfarë zbuluan në një kopsht fëmijësh në Gjermani, alarm në gjithë qytetin!

 

Alarm është dhënë qytetin Eisenach të Gjermanisë pas…
zbulimit të pabesueshëm në një kopsht fëmijëskendi

Nën këndin e lojërave të kopshtit u gjetën 45 kg municione dhe shumë armë të Luftës së Dytë Botërore.

Zbulimi i këtij kontingjenti armësh, u bë krejt rastësisht kur fëmijët e kopshtit dolën te këndi i lojërave për të luajtur, por papritur filluan të zbulojnë gëzhoja dhe “lodra” të tjera të rrezikshme.

Të tmerruara edukatoret e kopshtit njoftuan policinë dhe menjëherë fëmijët u larguan nga kopshti. Specialistë të policisë bomba kërkues dhe çmontues minash, “krehën” imtësisht kopshtin me rezultat ti lenë ata me gojë hapur: zbuluan më shumë se 1000 sende luftarake, municione armë, deri dhe 10 bomba dore.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment