Flying Angel Heart

6.02.2013

Miliarderi që humbi pasurinë për pesë vite

 

Halsey Minor para pesë vitesh ka qenë miliarder, por sot është një njeri që i shet pronat e tij të fundit për t’i paguar borxhet.

Investimet dhe bastet e gabuara atmiliarderiij i kanë kushtuar me humbje të pasurisë që e kishte fituar me shumë mund dhe shembulli i tij dëshmon se rruga drejt fundit është shumë më e shpejtë se ajo drejt majës.

Halsey është themelues i rrjetit CNET, të cilin në vitin 2008 e shiti afro dy miliardë dollarë, si edhe është themelues i kompanisë GrandCentral Communications, të cilin ia bleu Google për 65 milionë dollarë.

Falë fitimeve në kompanitë teknologjike, ai filloi të investonte në patundshmëri, vepra artistike dhe filloi të vërë baste në garat me kuaj. Dhe iu deshën pesë vite që të falimentojë.

Hotelin që nuk arriti ta përfundojë e ka shitur me një çmim shumë të ulët për t’i mbuluar borxhet, shtëpinë në Los Angeles që e kishte blerë për 20 milionë dollarë e ka shitur për 11 sosh, ndërsa shkurorëzimi me gruan i ka kushtuar 50 milionë dollarë.

Ai ka përfunduar në disa raste në gjykatë për të paguar borxhet që së bashku me tatimet, bastet e gabuara, shitblerjet e gabuara etj., bënë që të shpallë bankrotimin.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment