Flying Angel Heart

6.03.2013

Shet fëmijët për mbijetesë, kinezja e verbër shpjegon arsyet

 

 

 

Skamja e ka detyruar një grua të verbër të kryejë një akt çnjerëzor, duke shitur katër fëmijët e saj. Gruaja në fjalë ka treguar se ka bere kete veprim me  katër fëmijët e saj të sapolindur, për të siguruar mbijetesën e familjes, pasi bashkëshorti i saj ishte i papunë. Mes viteve 2005 dhe 2012, Du Xiurong, nga Shibei, një fshat në Mianyang, në jug perëndim të Provincës kineze Sichuan, ka shitur katër fëmijë, tre vajza dhe një djalë. Du ka sjellë në jetë gjashtë fëmijë, por ka mbajtur vetëm dy fëmijët e mëdhenj, një vajzë dhe një djalë.

“Nuk kisha zgjidhje tjetër. Po të mos isha e verbër, nuk do ta bëja këtë”, ka thënë ajo. “U kam dhënë foshnjet familjeve që s’mund të kishin fëmijë. Ata dëshironin fëmijë dhe unë i kam ndihmuar”, ka thënë Du.

“Njerëzit e pasur harxhojnë para për dasmat e vajzave, njerëzit e klasave të mesme marrin para për martesat e vajzave ndërsa njerëzit e varfër shesin djemtë dhe vajzat e tyre”, ka thënë ajo.

Në total, gruaja ka shitur katër fëmijët e saj për një çmim prej 1.070 funtesh.

ndahe me miqët

0 σχόλια:

Post a Comment